301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Mayıs 2021 - Pazar 22:14
 
Ahmet Davutoğlu 'Artık yeter!' notuyla sosyal medyadan hükümete seslendi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine sosyal medyadan görüntülü paylaşımıyla iktidara “Millet tükeniyor” diye seslendi
Siyaset Haberi


Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine kamera karşısına geçerek "Millet tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın. Derhal tedbir paketi açıklayın" diyerek iktidara seslendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine sosyal medyadan görüntülü paylaşımıyla iktidara “Millet tükeniyor” diye seslendi.

 

“FİL DİŞİ KULELERDEN ÇIKIP HALKIN HALİNİ ANLAYIN”

“Hepimiz ve başta iktidardakiler çok ciddi bir muhasebe yapmak zorundadır” diyen Davutoğlu, şöyle konuştu:

*Halkın duygularından kopmuş, empati duygusunu yitirmiş iktidar sahiplerine sesleniyorum. Artık yeter! Milletin sabrı tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın.

*Derhal tedbir paketi açıklayın. Bu tedbir paketini de yine 3-5 yandaşa peşkeş çekeceğiniz bir paket haline dönüştürmeyin. Milli gelirimizin makul bir miktarını doğrudan sosyal yardıma ihtiyaç hisseden halka, esnafa, işsize, işçiye, çiftçiye ayırın ve derhal dağıtın. Mübarek Ramazan gününü cehenneme çevirmeyin.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ahmet, Davutoğlu, 'Artık, yeter!', notuyla, sosyal, medyadan, hükümete, seslendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı