301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 11:44
 
CHP'den yeni hamle: Vaatler billboardlara taşındı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere yönelik vaatleri billboardlara da taşındı. CHP Genel Merkezi’nin hazırladığı 6 ayrı ilan, bugünden itibaren 11 büyükşehirde billboardlarda yayınlanmaya başladı.
Siyaset Haberi


T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre; CHP Genel Merkezi, “21 soruda FETÖ’nün siyasi ayağı” ve “Sabıka Holding” kitaplarının ardından Türkiye genelinde yeni bir çalışmaya imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Eylül’de sosyal medya hesabından gençlere yönelik duyurduğu vaatleri, billboardlara taşındı.

“Telafi Edeceğiz, Kaybettiğini Yerine Koyma Vakti” başlığıyla hazırlanan 6 ayrı ilan, 11 büyükşehir belediyesince billboardlarda yayınlanmaya başladı. Kılıçdaroğlu, billboardlar üzerinden gençlere şu mesajları verdi:

“Gençler, ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımında ÖTV ödemeyecek. Yeni telefonlarını yarı fiyatına alacaklar. Hiçbir genç, KYK borcunu işe girmeden geri ödemeyecek. Öderken de asla faiz vermeyecek.

Yurt dışı harcı ödemeyecekler

Üniversiteli gençlere, kültür-sanat etkinliklerine katılsınlar diye, her yıl, içine bin TL yüklenmiş kart verilecek. Torpilin kaynağı olan mülakatla işe alım kalkacak. Kamuya personel alırken yoksul ailelere öncelik tanınacak. Gençlere pasaport ücretsiz olacak. Yurt dışına çıkarken ödedikleri harcı da artık ödemeyecekler. Gençlerin alacağı ilk sıfır otomobilde ÖTV kalkacak. Hayalini kurdukları arabaya, yarı fiyatına sahip olacaklar.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP'den, yeni, hamle:, Vaatler, billboardlara, taşındı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı