301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mayıs 2021 - Cuma 13:35
 
CHP'li Engin Özkoç'tan Altay Tankı çağrısı: Ethem Sancak her şeyi bırakmış kaçıyor
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkarılmasını istedi.
Siyaset Haberi


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Tank Palet fabrikasında yerli ve milli sermayeyle tankı kendimiz üretelim" diyerek, Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkarılmasını istedi.

Özkoç "TSK'nın fabrikasını ele geçiren Ethem Sancak, 29 aydır Altay tankını üretemedi. Şimdi her şeyi bırakmış kaçıyor. Sancak’a siper olan, yalanlarına ortak olan devlet yöneticilerini Allah’a havale ediyorum" dedi.

 

KATARLILARA ÇIKARMA ÇAĞRISI

CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, BMC şirketinin ortaklık yapısındaki değişiklik iddiaları sonrası devlet yöneticilerine, Altay Tankı projesinden Katarlıları çıkarma çağrısı yaptı.

Özkoç'un yazılı açıklaması şöyle:

"Türk-Katar ortak girişimi BMC şirketinin Türk hisselerinin çoğunluğunun çelik üreticisi Tosyalı Holding'e satışı konuşuluyor. Devletin bütün imkânlarını, teşviklerini kullanarak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin fabrikasını ele geçiren Ethem Sancak, 29 aydır Altay tankını üretemedi.

Şimdi her şeyi bırakmış kaçıyor. Ethem Sancak’a siper olan, onun yalanlarına ortak olan devlet yöneticilerini Allah’a havale ediyorum. 29 aylık süreçte kaybeden ülke ekonomimiz oldu. Önemli operasyonlara imza atan TSK’nın tank ihtiyacı karşılanamadı. BMC’nin ortaklığı Tosyalı Holding’e geçerken devlet yöneticilerine bir uyarıda daha bulunmak istiyorum.

 

Gelin Altay Tankı projesinden Katarlı ortakları çıkaralım. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Tank Palet fabrikasında yerli ve milli sermayeyle bu tankı kendimiz üretelim."

Kaynak: (Gerçek Gündem) - Gerçek Gündem Editör:
 
Etiketler: CHP'li, Engin, Özkoç'tan, Altay, Tankı, çağrısı:, Ethem, Sancak, her, şeyi, bırakmış, kaçıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı