301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Mart 2021 - Perşembe 15:59
 
CHP'li Torun: Ne yaparlarsa yapsınlar bizim önümüzü kesemeyecekler
CHP Yerel Yönetimler Heyeti, “Yerelden Genele İktidar Yürüyüşü” kapsamında Hatay’da Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.
Siyaset Haberi


CHP Yerel Yönetimler Heyeti, “Yerelden Genele İktidar Yürüyüşü” kapsamında  Hatay’da Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “31 Mart ve 23 Haziran’da büyük bir başarı elde ettik. Belediyeleri kazandık. Ama asıl kazancımız neydi biliyor musunuz? Korkuyu yendik, baskıyı yendik. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim önümüzü kesemeyecekler” dedi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Antalya Milletvekili Cavit Arı’dan oluşan CHP Yerel Yönetimler Heyeti, “Yerelden Genele İktidar Yürüyüşü” temasıyla başlatılan ziyaret turuna bugün de Hatay’da devam etti.  Torun düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

DERTLERİ DİNLİYORUZ: Ülkenin hangi köşesine gitsek sorun görüyoruz. Biz CHP Yerel Yönetimler Heyeti olarak ülkemizin her bir bölgesini geziyoruz. Hem belediyelerimizi hem örgütümüzü ziyaret ediyoruz hem de vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz.

ÜÇ VATANDAŞ BİR ARAYA GELDİĞİNDE CEZA YAZANLAR, KURULTAY YAPIYOR: Gittiğimiz her yerde de vatandaşın çok büyük feryadı var. Ama sarayda oturanlar maalesef vatandaşın derdinden uzak. Dertleri koltuk derdi ama vatandaşımız inim inim inliyor. Dün bir kurultay gerçekleştirdiler. 3 vatandaş bir araya gelse ceza yazanlar, esnafın işyerini kapatanlar, hınca hınç dolu salonlarda kurultay yapıyorlar. Bu tamamen canımıza kastetmektir. Şu anda korona vaka sayısının arttığı bir dönemde bunu yapanlar, bunun vebalini nasıl ödeyecekler.

UCUBE SİSTEM: Zaten Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi denen ucube bir sistem var. Her sabah kalktığımızda yeni bir gündemle uyanıyoruz. Kadınımızı şiddetten koruyacak İstanbul Sözleşmesini bir gecede ‘kaldırdım’ diyor. Millet iradesi yok. ‘Ben ne dersem o olur’ anlayışı var. Maalesef geldiğimiz nokta budur.

ÖNÜMÜZÜ KESEMEYECEKLER: 31 Mart ve 23 Haziran’da asıl kazancımız neydi biliyor musunuz? Korkuyu yendik, baskıyı yendik. Artık bunları sandıkta yeneceğimizi ispat ettik. İnşallah yapılacak ilk seçimde de bunları sandığa gömeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim önümüzü kesemeyecekler. (ANKA)

Kaynak: (ANKA) - ANKA Ajansı Editör:
 
Etiketler: CHP'li, Torun:, Ne, yaparlarsa, yapsınlar, bizim, önümüzü, kesemeyecekler,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı