301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mayıs 2021 - Cuma 23:16
 
Corona bu köye hiç uğramadı: Tek bir vaka bile görülmedi
Türkiye'de corona virüsü vakalarının başlamasının üzerinden neredeyse 14 ay geçmesine rağmen Amasya’nın Taşova ilçesindeki Gökpınar köyünde misafirliklerin durdurulması ve izolasyona verilen önem ile bugüne kadar herhangi bir vakaya rastlanılmadı.
Siyaset Haberi


 

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı 40 haneli 50 nüfuslu Gökpınar köyünde şimdiye kadar hiç corona virüs vakasına rastlanmazken, köy sakinleri ise virüs tehlikesine karşı kent merkezine dahi inmiyor.

Köyün tüm alışverişini köy Muhtarı Metin Şahin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

* Corona virüs ülkemizde 2020 Mart ayında görülmeye başladı. Bizler o tarihten itibaren sıkı bir tedbir alarak, köyümüzü bu beladan korumaya çalışıyoruz. Biz köyümüze hali hazırda virüs, vaka yok. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi, çok dikkat ettik.


* Virüsün gezdiği yok. Olduğu yerde duruyor. İnsanlar gezdiriyor bunu. İnsanlar da biraz kendilerine dikkat ettikten sonra sıkıntı yok. İnsanlara da şunu öneriyorum: Uzak durun, mesafenizi koruyun, maskenizi takın. Bu kadar basit. * Dezenfektan dağıttık, kolonya dağıttık, maske dağıttık, hala da dağıtmaya devam ediyoruz. Biz köyümüzü bu şekilde korumaya çalışıyoruz. Hali hazırda vakamız yok. Dışarıdan köyümüze gelen vatandaşlarımıza 14 gün evlerinde kalmalarını öneriyoruz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , , Corona, bu, köye, hiç, uğramadı:, Tek, bir, vaka, bile, görülmedi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı