301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 09:42
 
Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den cami önlerinde açıklama yapan TÜGVA'ya tepki
Karar gazetesi yazarı Akif Beki, TÜGVA'nın 81 il temsilciliğinin cami önlerinde açıklama yapmasını eleştirdi.
Siyaset Haberi


Karar gazetesi yazarı Akif Beki, TÜGVA'nın 81 il temsilciliğinin cami önlerinde açıklama yaptığını belirterek, "Fatih Yüksel adlı bir TÜGVA yetkilisi, daha da ileri gitti. Bir tivitle TÜGVA aleyhine haberleri “İslam’a operasyon”, yapanları da “Dinle, imanla her zaman problemi olan gruplar” ilan etti.

Gerçi tepkiler üstüne bu tiviti sildiğini okudum haberlerde. Fakat tiviti sildirilince Yüksel’in ifşa ettiği savunma taktiği de reddedilmiş, terk edilmiş olmuyor ki! Namaz kılmaları, camiye gitmeleri eleştirilse camiden cevap vermelerini, din ve iman karşıtlığına bağlamalarını anlarım.

 

Oysa sorular, cami kapısından içeri sokulmayacak konularla, torpil ve kayırmacılıkla ilgili. Ne İslam, torpil ve kayırmacılığın örtüsü olarak kullanılabilir. Ne de cami, bunların sığınağı..." diye yazdı.

TÜGVA'nın belediyenin tahsis ettiği mülklerde, kamu kaynaklarından kıyaklarla faaliyet gösterip göstermediğini soran Beki, yazısını "TÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan, Taksim Camii önünde demişti ki: “Oyunları hukuk içerisinde bozmaya devam edeceğiz”.

Her ne oyun bozacaklarsa hukuk ve vakıf anlayışı içinde ama cami dışında bozsunlar, yanlarındayım." ifadeleriyle noktaladı.

Akif Beki'nin yazısının tamamı için tıklayın  .

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erdoğan'ın, eski, danışmanı, Akif, Beki'den, cami, önlerinde, açıklama, yapan, TÜGVA'ya, tepki,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı