301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 14:20
 
Kılıçdaroğlu: Kadınlar cumhuriyet tarihimizin en önemli eylemlerini gerçekleştiriyorlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın İstanbul Sözleşmesi'nin feshini öngören Cumhurbaşkanı Kararı'nın iptali için Danıştay'a dava açtıklarını duyurduğu basın toplantısının ardından konuştu.
Siyaset Haberi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kadınlar bugün cumhuriyet tarihimizin en önemli eylemlerini gerçekleştiriyorlar, Türkiye’nin bütün coğrafyasında… Çünkü 600 milletvekilinin verdiği hak bir kişi tarafından ellerinden alınmak isteniyor. Onların mücadelesi önemlidir, değerlidir, bir hak mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir. Bu mücadeleye destek vermek de hepimizin insan olarak görevi” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın İstanbul Sözleşmesi'nin feshini öngören Cumhurbaşkanı Kararı'nın iptali için Danıştay'a dava açtıklarını duyurduğu CHP'nin 81 İl Kadın Kolları Başkanları, MYK üyeleri ve Grup Başkanvekilerinin katıldığı basın toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Kadınlar bugün cumhuriyet tarihimizin en önemli eylemlerini gerçekleştiriyorlar, Türkiye’nin bütün coğrafyasında… Çünkü 600 milletvekilinin verdiği hak bir kişi tarafından ellerinden alınmak isteniyor. Onların mücadelesi önemlidir, değerlidir, bir hak mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir. O mücadeleye insan olan herkesin destek vermesi lazım, biz de veriyoruz. CHP’li kadınlar 81 ilde bu çabayı gösteriyorlar. Diğer partiler de veya partisiz olan veya herhangi bir partiye ilgi duymayan bütün kadınlar, kendilerine parlamentonun verdiği hakkı bir kişi tarafından elinden alınıyorsa ona tepki gösteriyorlar. O tepki de onların en doğal hakları. Ben de onlara her türlü desteği vermeye özen gösteriyorum, çalışıyorum, çaba harcıyorum. Bu mücadele hak mücadelesi ve bu mücadeleye destek vermek de hepimizin insan olarak görevi."

Kaynak: (Gerçek Gündem) - Gerçek Gündem Editör:
 
Etiketler: Kılıçdaroğlu:, Kadınlar, cumhuriyet, tarihimizin, en, önemli, eylemlerini, gerçekleştiriyorlar,
Haber Videosu
https://www.gercekgundem.com/siyaset/262538/kilicdaroglu-kadinlar-cumhuriyet-tarihimizin-en-onemli-eylemlerini-gerceklestiriyorlar?utm_source=web-share
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı