301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Kasım 2022 - Çarşamba 21:11
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: '3 Aralık’ta gelsin, kendisine göstereceğim'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin “3 Aralık’a kadar sabredin. Yeni bir vizyon açıklayacağız” sözleri karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bir vizyon açıklamaya hazırlandığını ilan etmesinden memnuniyet duyduk” ifadelerine yanıt verdi.
Siyaset Haberi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ormancılar Buluşması’na katılmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugün TBMM’de; grup toplantısında, kendisine yönelik açıklamalarının ve 3 Aralık’ta yapacağı konuşmaya yönelik sözlerinin anımsatılası üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Böyle boş konuşmaya bırakın devam etsin. Kendisine bir çağrım var: 3 Aralık’ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin. Vizyon nedir kendisine öğreteceğim. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın, Erdoğan'ın da endişesi olmasın. Erdoğan'ın ufku nasıl aşılırmış ben vizyon konuşmasında ona göstereceğim.”

 

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün TBMM’de, grup konuşmasında; “Sabredin, 3 Aralık’a kadar sabredin. 3 Aralık’ta yeni bir vizyonu açıklayacağız. Vizyonumuz hazır, 3 Aralık. Ekiplerimiz hazır, yatırımcılar hazır, taze para da hazır. Türkiye’yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız” demişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugünkü grup toplantısında; “Bu zatın siyasi hayatında ilk kez bir vizyon açıklamaya hazırlandığını ilan etmesinden memnuniyet duyduk. Bizim asıl güreşmek istediğimiz minder işte burasıdır” açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'a, yanıt:, '3, Aralık’ta, gelsin,, kendisine, göstereceğim',
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı