301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 21:22
 
Nagehan Alçı'dan şaşırtan sözler: Kılıçdaroğlu'na çağrısına destek olmalıyız
İktidara yakın söylemleriyle sık sık gündeme gelen Habertürk yazarı Nagehan Alçı şaşırtan bir açıklamada bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olma çağrısında bulundu.
Siyaset Haberi


Habertürk yazarı Nagehan Alçı şaşırtan bir açıklamada bulunarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Her birimizin hataları da olabilir ama geriye dönüp bir helalleşmemiz lazım" sözlerine karşılık, "Bu, Türkiye’de bitmek bilmeyen rövanşizm dalgasını sonlandırmayı amaçlayan çok doğru ve çok gerekli bir çağrı" dedi.

Alçı'nın bugün yazdığı köşesindeki ilgili bölüm şöyle:

"Tam da İstanbul Sözleşmesi'ne tüm siyasi görüşten kadınlar birlikte sahip çıkmalı ve sert kutuplaştırıcı dilden uzak durmalıyız derken geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Geçmişte kavgalarımız olabilir.. Her birimizin hataları da olabilir ama geriye dönüp bir helalleşmemiz lazım. Önümüze, geleceğimize bakmamız lazım, ufka bakmamız lazım” dedi.

Bu, Türkiye’de bitmek bilmeyen rövanşizm dalgasını sonlandırmayı amaçlayan çok doğru ve çok gerekli bir çağrı.

Rövanşizm havası bugüne kadar hep siyasetin alanını daralttı, özgürlüklerin budanmasına neden oldu, askeri darbelerin kendilerine zemin yaratmasının önünü açtı. Türkiye’de bu kadar gergin bir ortam istemiyorsak, hukuk devleti inşa etmeyi arzuluyorsak Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısına destek olmalıyız.

Bu çağrı Cumhurbaşkanı’nın geçen haftaki kongrede "Gelin hep birlikte anayasa yapalım" çağrısından bir gün sonra geldi. Bence çok anlamlı. Bu, mevcut kutuplaşmayı aşmak, gri alanları çoğaltmak için bir fırsat olabilir."

Kaynak: (ANKA) - ANKA Ajansı Editör:
 
Etiketler: Nagehan, Alçı'dan, şaşırtan, sözler:, Kılıçdaroğlu'na, çağrısına, destek, olmalıyız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı