301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Nisan 2021 - Pazartesi 11:04
 
Seferberlik başlatılacak: CHP'den Ramazan talimatı
CHP'li Seyit Torun, CHP’li belediyelerin Ramazan'da yeni bir seferberlik başlatacağını belirterek, “İftar ve sahur destekleri ile birlikte dayanışma kampanyaları başlatılacak. Hayırseverleri kampanyalara destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
Siyaset Haberi


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir yılını geride bırakan salgın sürecinde yaklaşık 11,7 milyon vatandaşa ayni ve nakdi yardımda bulunan CHP’li belediyelerin, Ramazan ayında yeni bir seferberlik başlatacağını söyledi.

Cumhuriyet'ten Erdem Sevgi'nin haberine göre, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca CHP’li belediyelere gönderilen yazıda, yardım faaliyetlerinin Ramazan ayında artırarak sürdürülmesinin önemi vurgulandı.

 

Yazıda, belediyelerin mevcut yardımlarına iftar ve sahur desteklerini de eklemesinin ayrıca toplumsal dayanışmanın örgütlenmesi amacıyla bağış kampanyaları başlatılmasının faydalı olacağı belirtildi.

‘DESTEK EVLERE GİDECEK’

Torun, iktidarın yanlış politikaları nedeniyle vatandaşların, hem sağlık hem de ekonomik açıdan zor bir durumda olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Lokanta ve kafelerin kapalı olacağı, toplu iftar ve sahur etkinliklerinin yasak olacağı Ramazan'da, özellikle iftar ve sahur desteklerine öncelik verilecek. Destekler evlere ulaştırılacak.

İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara, iftar ve sahur paketlerinden, ayni ve nakdi desteklere kadar pek çok kalemde yardım götürülecek. İhtiyaçlara göre her bölgeye özel politikalar geliştirilecek.”

Kaynak: (ANKA) - ANKA Ajansı Editör:
 
Etiketler: Seferberlik, başlatılacak:, CHP'den, Ramazan, talimatı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı