301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ekim 2021 - Pazar 15:42
 
Sette cinayet sonrası Alec Baldwin'den açıklama
Dünya, geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i film çekimi sırasında öldürmesini konuşuyor. Olayın baş aktörü Alec Baldwin açıklama yaptı.
Dünya Haberi


Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de oyuncusu olduğu Rust isimli filmin setinde, kazayla görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin de yaralanmasına neden olmasının yankıları sürüyor.

İngiliz yayın kuruluşu BBC'de yer alan habere göre, gazetecilere konuşan aktör, polisin kendisine devam eden soruşturma hakkında konuşmamasını emrettiğinin altını çizdi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden görüntü yönetmeni için 'O benim arkadaşımdı' diyen Baldwin, 'Birlikte film çeken çok, çok iyi bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu' ifadesini kullandı.

Yaşanan trajediyi 'trilyonda bir ihtimal gerçek oldu' şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğinin altını çizdi.

Ünlü aktör insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağının altını çizdi.

Birinci Adli Bölge Savcısı Mary Carmack Altwies trajediye sahne olan sette yapılan yeni arama sonrası açıklamalarda bulundu. Savcı, 'Tüm seçenekler masada. Hiç kimse göz ardı edilmedi' ifadelerini kullandı.

Bu açıklama ile savcılığın davaya son şeklini verdiği resmiyet kazanırken ABD basını çok konuşulacak yeni bilgilere ulaştı. Deadline soruşturmanın merkezindeki isimleri açıkladı.

Söz konusu habere göre, silahı Baldwin'e veren yardımcı yönetmen David Halls ve filmin silah uzmanı Hannah Gutierrez Reed davanın baş aktörleri konumunda.

AVUKATLARI DEVREDE

Deadline bu iki ismin avukat tuttuklarını, Gutierrez'in eski ABD Başsavcısı Jason Bowles tarafından temsil edildiğini, Halls'ın avukatlığını ise eski Bölge Savcısı Lisa Torraco'nun üstlendiğini sayfalarına taşıdı. Bu hamle savcılığın bu iki ismi suçlamaya hazırlandığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sette, cinayet, sonrası, Alec, Baldwin'den, açıklama,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı