301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Nisan 2021 - Salı 10:05
 
Abdulkadir Selvi: Erdoğan tehlikenin farkında
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında "Bildirinin ele alındığı kritik toplantıda aldığı bilgiler de o yönde olmalı ki Erdoğan, darbe tehdidini önemli buldu" dedi.
Siyaset Haberi


Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında emekli amiraller tarafından yayımlanan Montrö bildirisinin ardından konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi. 

Selvi, "Erdoğan tehlikenin farkında" başlıklı yazısında, "Cumhurbaşkanı bir kez daha darbe tehdidini önemseyen, darbelerle mücadelede kararlı bir lider profili çizdi. Güven verdi" ifadelerini kullandı. 

 

Selvi, yazısında şu değerlendirmelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli amirallerin darbe kokulu bildirisi hakkında ilk kez konuştu.

Bildirinin ele alındığı kritik toplantıda aldığı bilgiler de o yönde olmalı ki Erdoğan, darbe tehdidini önemli buldu. Daha doğrusu bu bildiriyi bir sürecin başlama vuruşu olarak değerlendirdi.

DARBEYE KARŞI DİRAYETLİ

Karşımızda 15 Temmuz’da darbeyi püskürten lider, 27 Nisan’ta e-muhtıra veren askere karşı muhtıra veren Erdoğan vardı. Cumhurbaşkanı bir kez daha darbe tehdidini önemseyen, darbelerle mücadelede kararlı bir lider profili çizdi. Güven verdi.

GECE YARISI BİLDİRİSİ ART NİYETLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha söze başlamadan işin fotoğrafını çekti. “Bir gece yarısı gerçekleşen bu eylem hem üslubu, hem yöntemi hem açacağı tahribat açısından kesinlikle art niyetli bir eylemdir” dedi.

KAHRAMAN ASKER VURGUSU

Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başkomutanı. Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri ile darbe bildirisi yayınlayan emekli amiralleri ayrı tuttu. “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bühtandır” diye konuştu.

DARBEYE KARŞI ÇIKAN LİDERİ ARAYABİLİR 

Erdoğan darbe tehdidi içeren bildiriye karşı çıkan siyasilere teşekkür etti. Bahçeli ve Akşener’i ilk başta saymak lazım. İki lider ama, fakat demeden darbe karşıtı bir duruş sergilediler. Erdoğan’ın iki lideri arayıp teşekkür etmesinin yararlı olacağına inanıyorum.

Kaynak: (Gerçek Gündem) - Gerçek Gündem Editör:
 
Etiketler: Abdulkadir, Selvi:, Erdoğan, tehlikenin, farkında,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı