301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2021 - Pazar 15:23
 
AKP'li Metiner 'Reisimden ve partimden rica ediyorum' dedi, o davaların acilen geri çekilmesini istedi
Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Reisimden ve partimden rica ediyorum" diyerek Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak hakkındaki davaların acilen geri çekilmesi gerektiğini söyledi.
Siyaset Haberi


Eski AKP İstanbul Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, İstanbul Sözleşmesi'ni savunan kadınlar için 'AKP'nin papatyaları' ve 'fahişe' ifadelerini kullanan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'a açılan davaların geri çekilmesini istedi.

Kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Metiner, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu’na açtığı 17 davayı geri çekti' başlıklı haberi alıntılayarak şunları söyledi:

 

'DİLİPAK HER ŞEYE RAĞMEN BİZİM DEĞERİMİZDİR'

"Reis’imden ve partimden ricamdır: Lütfen Abdurrahman Dilipak hakkında açılan davalar acilen geri çekilsin! Dilipak her şeye rağmen bizim değerimizdir. Kendi aramızda helalleşmeyi sağlayacak ahlaka ve olgunluğa sahip olduğumuzu gösterme günüdür."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasını savunan Abdurrahman Dilipak, Temmuz 2020'de kaleme aldığı yazısında "AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum 'Yeşil Sermaye' de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim 'Yeşil sermaye' davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi?" ifadesini kullanmıştı.

ERDOĞAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Dilipak'ın yazısı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geniş kesimlerin tepkisini çekmişti. AKP'li kadınlara 'Fahişe' dediği gerekçesiyle AKP teşkilatları 81 ilde Abdurrahman Dilipak'a dava açmıştı. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AKP'li, Metiner, 'Reisimden, ve, partimden, rica, ediyorum', dedi,, o, davaların, acilen, geri, çekilmesini, istedi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı