301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Temmuz 2021 - Cuma 08:46
 
Dünya Türkiye'deki vaka artışını konuşuyor!
Dünya çapında dört milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsü salgını Türkiye'de tekrar hız kazanmaya başladı. Dün açıklanan verilerle birlikte vaka sayısı artarken uluslararası haber ajansı Reuters bu gelişmeye büyük yer ayırdı.
Sağlık Haberi


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada corona virüsü ile ilgili güncel verileri kamuoyu ile paylaştı. Bakan Koca’nın açıklamasında günlük vaka sayısının 9.586 olarak açıklanması İngiltere merkezli haber ajansı Reuters’ın gündemine oturdu.

Reuters haber ajansı, “Türkiye’de corona virüsü vakaları Mayıs ayının ortalarındaki seviyeye ulaştı” başlığıyla kapsamlı bir haber yaptı. Haberde 52 kişinin corona virüsüne bağlı sebeplerle öldüğü belirtildi.

 

Haberde 19 Mayıs’tan beri en yüksek günlük vaka sayılarına ulaşıldığı da belirtilirken, “Corona virüsü bulaşma oranı Nisan-Mayıs ayındaki dalgadan çok daha düşük. O dönemde 60.000’lere ulaşan vaka sayıları açıklanıyordu. Mayıs ayının ortasında alınan yasaklar bittikten sonra 4 Temmuz’da 4.418’e kadar düşmüştü. Kalan son yasakların da büyük çoğunluğu kaldırıldı” yorumunu yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dünya, Türkiye'deki, vaka, artışını, konuşuyor!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı