301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ekim 2021 - Cuma 16:22
 
Erdoğan'dan 'siyasi cinayetler' açıklaması: Yargıya başvurduk, sorgulanmasını istedik
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Haberi


CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler kaygım var" açıklamasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek, resen soruşturma başlatmıştı. Erdoğan, konuyla ilgili olarak, "Her şeyden önce bu zat, bu konularda samimiyse, dürüstse bu cinayetlerin merci yargıdır. Bizler de yargıya başvurduk, sorgulanmasını istedik. 'Kimse çıksın ortaya' dedik." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

SURİYE AÇIKLAMASI

ABD bölgede teröre destek veriyor. 

Bu terör örgütlerine karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz. 

"AFGAN HALKINA DESTEK VERECEĞİZ"

Taliban, dünyada da kabul arayışları içerisinde. Henüz dünyada ülkeler Taliban'ın şu andaki durumunu kabul etmiş durumda değiller. Bundan sonra ülkelerin kendilerini kabulü noktasında arayışları var. Arkadaşlarımızla yaptıkları görüşmelerde de gerek destekler noktasında gerek insani yardım noktasında, gerekse Afganistan'daki bu sürecin işlerliği konusunda talepleri oldu. Bu talepler konusunda da bizler her türlü desteği Afgan halkına vereceğiz. Yeter ki Afganistan'daki bu yönetim, gerçekten uluslarası ilişkilerde hakikaten Afgan halkının haklarını korumada adil bir yaklaşım içerisinde olsun. 

SİYASİ CİNAYETLER TARTIŞMASI

Her şeyden önce bu zat, bu konularda samimiyse, dürüstse bu cinayetlerin merci yargıdır. Bu zat akşam yalan, sabah yalan. Hayatı böyle geçmiş. Bu yalan terörüyle de acaba biz iktidarı nasıl zaafa düşürürüz bunun derdi içindeler. Bizler de yargıya başvurduk, sorgulanmasını istedik. "Kimse çıksın ortaya" dedik.

Bu kim olursa olsun, "siyasi cinayetin" ülkemizde yer etmesine fırsat vermeyiz. Ama bu tür iftira atanlara da meydanı boş bırakmayız. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erdoğan'dan, 'siyasi, cinayetler', açıklaması:, Yargıya, başvurduk,, sorgulanmasını, istedik,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı