301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 11:21
 
Kabine toplantısı öncesinde flaş açıklama! 'Daha sert tedbirler gelebilir' sinyali
Kritik kabine toplantısı öncesinde Reuters'a konuşan bir yetkili, daha sert tedbirler alınabileceğinin sinyallerini verdi.
Yaşam Haberi


Gözler, Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısında artan koronavirüs vaka sayıları ve alınacak yeni önlemlerin masaya yatırılması bekleniyor.

Toplantı öncesinde Reuters'a konuşan bir yetkili, daha sert tedbirler alınabileceğinin sinyallerini verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak olan kabinenin gündemini son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları ve yeni önlemler, ekonomideki gelişmeler ile Suriye ve terörle mücadele oluşturuyor.

"BAZI KARARLAR ALINMAK ZORUNDA KALINABİLİR"

Erdoğan başkanlığında saat 15.00'teki toplantıda, Bilim Kurulu'nun en son toplantısındaki kararların ele alınacağını söyleyen bir yetkili, "Son günlerde koronavirüs vaka sayısı 30,000'in üzerine çıktı. Aşılamaya rağmen son normalleşmeye yönelik kararlardan sonra vaka sayıları maalesef fazla artış gösteriyor. Bazı kararlar alınmak zorunda kalınabilir" dedi.

"DAHA SERT TEDBİRLER GÖREBİLİRİZ"

Bazı illerdeki artışın artık kabul edilebilir seviyelerin çok üstüne çıktığını ve il bazında bazı kararların gündeme gelebileceğini, yerel bazlı adımların atılabileceğini kaydeden aynı yetkili, "Koronavirüs haritası güncellenecek. Haftasonlarına yönelik yine sokak kısıtlamasının yanı sıra Ramazana yönelik bazı daha sert tedbirleri de görebiliriz" dedi.

Kabinede ayrıca, ekonominin yanı sıra, Suriye'deki gelişmeler, terörle mücadele ve ekonomi konularının da ele alınması planlanıyor.

Erdoğan'ın toplantı sonrası açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: (Gerçek Gündem) - Gerçek Gündem Editör:
 
Etiketler: Kabine, toplantısı, öncesinde, flaş, açıklama!, 'Daha, sert, tedbirler, gelebilir', sinyali,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı