301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Ağustos 2021 - Perşembe 15:49
 
Konya’da bulunan esnaflar lokanta ve kafeler fiş-fatura kesmeyi unuttular. Konya vergi denetim kurulu
Son zamanlarda Konya Cadde ve Sokaklarında geziyorum. Lokantalar, kafeler, ful artı ful çalışıyor. Dönerciler kilolarca dönerciler satıyorlar fakat hiç birisi fiş fatura yok denetim yok korkusuzca satış yapıyorlar.
Ekonomi Haberi


Konya’da bulunan esnaflar Lokanta ve kafeler fiş-fatura kesmeyi unuttular..

Son zamanlarda Konya Cadde ve Sokaklarında geziyorum. Lokantalar, kafeler, ful artı ful çalışıyor.  Dönerciler kilolarca dönerciler satıyorlar fakat hiç birisi fiş fatura yok denetim yok korkusuzca satış yapıyorlar.

Sanırım Konya’da birçok bu alanda faaliyet gösteren hiç vergi kaydı bulunmayan Suriyelilerin örnek gösterilmesinden korktuğu için Konya defterdarlığı vergi denetmenleri denetleyemiyorlar. Ayrıca Cumhurbaşkanının Eşi Emine Erdoğa'nın porsiyonlarınızı azaltın çağrısına sanırım lokantalar ve dönerciler uydu. Porsiyonları azaldı ama yemeklerin fiyatları pahalandı.  Konya'da satılan dönerlerin gramajları çoğu iş yerinde tartılmıyor göz kararı bir şekilde döner konuluyor. bunlarında bir standarda binmesi gerekli. Bu işlemlerde ancak denetim ve kontrol ile olur.  Konya Vergi Dailerine ve Konya vergi denetim kurulu'na bu konuyu hatırlatırız.

Aslında Konya ve diğer illerde bulunan Suriyeli ticarethanelerinin de bir an önce kayıt altına alınmaları gerekli Bu haberimiz bir ihbar niteliği taşımaktadır. Ayrıca vergi dairesinin varsa bu haberimiz konusunda söyleyecekleri gerceksozcu@gmail.com  mail adresine gönderdiği taktirde haberleştiririz. Burada kamuoyunun en çok merak ettiği husus Suriyelilerin vergi levhası alıp almadığıdır.

 

BU KADAR DÖNER SATAN BİR DÜKKANDA GÜNLUK FİŞ SAYISI 12- 20  ARASINADA 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Konya’da, bulunan, esnaflar, lokanta, ve, kafeler, fiş-fatura, kesmeyi, unuttular., Konya, vergi, denetim, kurulu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı