301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Nisan 2021 - Pazar 11:42
 
Avrupa Konsey Başkanı Charles Michel 'koltuk krizi'ni anlattı: Eğer imkan olsaydı...
Erdoğan ile görüşen Avrupa Konsey Başkanı Charles Michel ile Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in katıldığı görüşmede, toplantıdaki tek kadın olan von der Leyen’in bir süre ayakta bekletilmesi ve kanepeye oturtulması hakkında konuştu
Dünya Haberi


Hafta başında Avrupa Birliği’nden gelen heyetin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi, toplantının içeriğinden çok koltuk kriziyle konuşulmaya devam ediyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Avrupa Konsey Başkanı Charles Michel ile Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in katıldığı görüşmede, toplantıdaki tek kadın olan von der Leyen’in “altın varaklı koltuk” yerine kanepeye oturtulması ve bir süre de ayakta bırakılması üzerine Avrupa’da tartışma sürüyor.

 

AB kamuoyu von der Leyen’i umursamadan Erdoğan’ın yanındaki altın varaklı koltuğa oturan Michel’e tepki gösterirken, deneyimli siyasetçi Brüksel’de gazetecilere açıklama yaptı.

“ZAMANI GERİYE ALMAK İSTERDİM”

Michel, “Bütün o kameraların karşısında başka bir şekilde tepki gösterseydim, bu sadece çok daha ciddi bir sorun yaratmaya sebebiyet verirdi, sadece protokol krizi değil, siyasi bir kriz de yaratırdı” dedi. Michel ayrıca, “O gece hiç uyuyamadığım da bir sır değil. Bütün gece o anlar kafamda döndü durdu” ifadesini kullandı.

von der Leyen’in de tepki gösterdiği olay ile ilgili Michel, “Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Eğer imkanı olsaydı, zamanı geriye alıp bu sorunu düzeltirdim. von der Leyen’in rahatsızlığını anlıyorum. Eğer müdahale etseydim bir baba figürü gibi görülebilirdim” dedi. (Sözcü)

Kaynak: (Gerçek Gündem) - Gerçek Gündem Editör:
 
Etiketler: Avrupa, Konsey, Başkanı, Charles, Michel, 'koltuk, krizi'ni, anlattı:, Eğer, imkan, olsaydı...,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı