301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2022 - Pazartesi 16:12
 
Elon Musk, Twitter’ın en büyük hissedarı oldu
Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Twitter’ın yüzde 9,2 hissesini alarak en büyük hissedarı oldu. Musk’ın satın alımının ardından sosyal medya devinin hisse değeri seans öncesi işlemlerde yüzde 25 arttı.
Dünya Haberi


Tesla ve SpaceX’in patronu Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ın yüzde 9 hissesini alarak en büyük paya sahip kişi oldu.

Musk’ın satın alımının ardından sosyal medya devinin hisse değeri seans öncesi işlemlerde yüzde 26 arttı.

 

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na yapılan düzenleyici dosyaya göre Musk, şirkette yüzde 9,2'lik pasif bir hisseye denk gelen yaklaşık 73,5 milyon hisse satın aldı.

Hisselerin sayısı, Twitter kurucusu ve sosyal medya platformunda yüzde 2.25 hisseye sahip olan şirketin eski CEO'su Jack Dorsey'den dört kat daha fazla.

Twitter'ın Cuma günkü kapanış fiyatına göre Musk'ın hisselerinin toplamı 2,89 milyar dolar değerinde.

Geçtiğimiz ay attığı bir tweet'te Musk, yeni bir sosyal medya platformu oluşturmayı 'ciddi bir şekilde düşündüğünü' söylemişti.

 

Twitter'i aktif şekilde kullanan Musk'ın platformda 80 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. SpaceX ve Neuralink dahil olmak üzere sahibi olduğu şirketlerden gelen güncellemeleri paylaşmak için düzenli olarak Twitter'ı kullanıyor. Ayrıca, hayranlar arasındaki popülaritesine katkıda bulunan meme’leri paylaşmasıyla da biliniyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Elon, Musk,, Twitter’ın, en, büyük, hissedarı, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Anketler
Uşak'ta CHP'den kimi belediye başkanı adayı olarak görmek istersiniz
Sayfalar
Ankara

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı